Una parròquia de Girona rebutja “partits botiflers”

La parròquia del barri gironí de Sant Narcís, en el seu full parroquial, va demanar el passat 14 de febrer votar per la independència i no a partits “botiflers, xenòfobs i intolerants”, segons explica Albert Soler al Diari de Girona. En aquest full també s’afirma que “Espanya no ens estima”.

14274-aa.jpg

El responsable del fulletó, mossèn Benet Galí, compagina la parròquia de Sant Narcís amb la de Sant Salvador d’Horta i el servei religiós de l’hospital Trueta. “Sí, ho he escrit jo, no me n’haig pas d’amagar. Jo penso així, i es tracta de la meva llibertat d’expressió”, assenyala.

“No sé on és la polèmica, a vegades he escrit coses pitjors”, admet. També té llaços grocs a l’església: “a vegades me’ls treuen, però els tornaré a posar mentre els presos siguin a la presó”, indica.

“Després del discurs del Rei dient que estava bé que vinguessin a atonyinar-nos, en acabar la missa vaig dir que els catalans no tenim rei, que ens l’havia imposat en Franco. Tothom em va aplaudir”, celebra. També admet que el Bisbe “de tant en tant rep alguna queixa sobre mi, però no em diu res”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *