Una ONG recomana no rescatar el cos del missioner mort pels aborígens

Rate this post

L’ONG Survival Internacional recomana que l’Índia que rescati el cos del missioner nord-amerià mort a cops de fletxa, John Chau, pels aborígens de l’illa de Sentinel la setmana passada.

Els nadius –considerats pels experts com una de les tribus més aïllades del món– van atacar John Allen Chau, natural d’Alabama, quan aquest es va apropar a ells i el van matar amb una pluja de fletxes. Després van arrossegar el cadàver lligant-lo amb una corda pel coll.

La víctima ja havia estat a l’arxipèlag en dues ocasions anteriors entre el 2015 i el 2016. Va tornar l’octubre passat amb la intenció de contactar amb els aborígens que resideixen a Sentinel del Nord. Segons es desprèn dels seus perfils a les xarxes socials, el pla de Chau podria consistir en un intent d’evangelitzar la població nativa, emulant els grans conquistadors britànics.

Aquest cap de setmana, la policia índia hauria fet un intent per acostar-se a l’illa, però segons van informar després, van veure alguns homes amb fletxes i van decidir aturar la missió de rescat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »