Una nova aula confinada a l’andorrana de segona ensenyança d’Ordino

L’escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino té una segona aula confinada. Es tracta d’una classe de tercer curs que és també el nivell de la primera confinada. Actualment hi ha 22 aules afectades en més o menys intensitat per la pandèmia del coronavirus.

D’aquestes 22 aules, 14 estan completament confinades, set tenen algun alumne aïllat i una en vigilància passiva.  El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet va avançar aquest divendres que quatre o cinc alumnes que es van sotmetre al cribratge escolar, tot i tenir anticossos, han tornat a contraure la malaltia tot i que d’una manera més lleu.

En el cas de les dues classes d’Ordino, hauran de continuar l’activitat lectiva aquest dilluns de forma telemàtica. També a partir del mateix dia, es reforçarà la presència policial als centres de secundària i batxillerat, sobretot a les hores d’entrada i sortida, per tal d’evitar aglomeracions i reduir el perill de contagi. Al mateix temps augmentarà la freqüència de pas dels autobusos amb l’objectiu d’evitar que hi hagi tant temps d’espera a les paredes i que es concentrin molts joves.

.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: