Una filla de Forn, amb assistència mèdica per l’atac ultra de l’aeroport

Rate this post

Una filla del conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha explicat en una carta publicada al seu compte d’Instagram que aquest dimarts va necessitar assistència mèdica per la concentració ultra que hi va haver a l’aeroport del Prat. 

 

Faig aquesta publicació per denunciar i expressar la meva consternació i, sobretot, la meva tristesa davant dels fets ocorreguts ahir al vespre a l’aeroport del Prat. Sóc conscient que la gent que ho llegirà pot tenir diverses ideologies i posicionaments polítics, més encara amb la situació política actual a Catalunya. També sóc conscient de la deshumanització que reben els representants polítics, però avui dono una visió diferent d’un dels molts fets lamentables que han tingut lloc en aquest procés. Com a filla d’un d’aquests polítics, rebo crítiques i alhora ànims constantment. No obstant, fins ahir no m’havien assetjat, insultat o agredit directament a mi o a la meva família. Un grup d’ultres esperaven l’arribada dels dos consellers de la Generalitat que tornaven de Brusel·les, sense escorta, per increpar-los i fer-los mal. Tant ells com els que els esperavem vam rebre empentes i cops dels qui no pensen com ells, sense importar les conseqüències. El que tampoc puc païr és que entre els agressors hi havia periodistes que no van tenir cap mena de consideració envers nosaltres, sembla que per una foto s’hi valen cops de càmera, empentes i trepitjades. Lamento que avui la professió quedi tacada per aquesta actitud. Vaig necessitar assitència mèdica i segueixo tant angoixada com ahir. Ahir vaig viure en primera persona el que implica la deshumanització dels nostres representants i he volgut explicar aquesta experiència. No oblidem que tots aquells que han liderat el goven són, a part de càrrecs públics, pares, mares, germans, fills i marits. Si com a societat no condemnem aquestes actuacions estem perduts.

A post shared by Beta Forn i Masvidal (@betafmasvi) on

“Vaig necessitar assistència mèdica i segueixo tan angoixada com ahir”. Això és el que relata la noia, que fa referència al grup d’espanyolistes que aquest dimarts a la nit van anar a l’aeroport del Prat a increpar els consellers d’Interior i Treball de la Generalitat, Joaquim Forn i Dolors Bassa, que tornaven de Brussel·les. 

Segons que explica, entre els presents hi havia periodistes “que no van tenir cap mena de consideració envers nosaltres”. La noia exposa que s’està “deshumanitzant els nostres representants” i crida a recordar que “a part de ser càrrecs públics són pares, mares, germans, fills i marits”.

Powered by WPeMatico

Translate »