Una famosa cantant espanyola, penedida de concedir una entrevista a ‘El Mundo’

'El Mundo' ha entrevistat la cantant madrilenya d'orígens danesos Christina Rosenvinge. Porta tota la vida dedicada a la música, i ara es troba tancant la gira del seu últim treball, 'Un hombre rubio', després de 2 anys de sala en sala. Rosenvinge ha fet de tot i ha viscut moments de gran èxit professional, des de 'La Movida madrileña' o la recordada etapa amb 'Álex y Cristina', amb allò del 'Hago chás y aparezco a tu lado', per exemple. Bé, doncs sembla que els editors del diari conservador han volgut afegir un extra de 'salseo' a la conversa amb l'artista. Han fet "chás" i han descontextualitzat una de les seves respostes, convertint-la en un titular tan trampós con cridaner. Millor dit: més trampós que cridaner, com llegir "si has elegido tener hijos, te jodes"

La frase pertany a la resposta de la Christina sobre la conciliació familiar en el món de la música. Una tasca heroica per a les dones, que han d'aparcar la seva carrera si decideixen tenir fills i formar una família. Rosenvinge (i la majoria dels éssers humans intel·ligents) ho tenen clar: la diferència amb els homes és evident i palmària. Per això precisament ho denuncia, i exclama la maleïda frase per ressaltar aquest tipus de discriminació. "En la industria de la música, si te bajas del carro es difícil volver a subir. La crianza interrumpe todas las carreras. Si has elegido tener hijos, te jodes. Ése es el razonamiento de la gente." Llegint la resposta completa, no hi ha cap mena de dubte del que explica la cantant. Llegint, però, 'El Mundo', la impressió és una altra, i no deixa la seva autora ben parada: mala mare i 'hater' de campionat. L'enuig de la xarxa és espaterrant, censurant el que ha fet el diari amb contundència. Menys vehement, però amb la mateixa profunditat, ha estat Rosenvinge, mare i cantant d'èxit, malgrat tot: "Menos mal que me conocéis un poco".

 Christina Rosenvinge canta @ch rosenvinge

Christina Rosenvinge @ch_rosenvinge

Rosenvinge no és cap xitxarel·la, tot i que 'El Mundo' cregui que pot jugar amb les seves paraules​ per obtenir millors resultats al seu web. Segurament s'ha penedit força d'haver perdut el temps amb el diari. Afortunadament, però, els seus seguidors la coneixen bé. I la resta coneixem el modus operandi d'aquesta redacció.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: