Una famosa actriu descobreix que és cosina de Felip i ho plasma en unes joies

L'any 1980, dos joves naufraguen i arriben a una illa deserta. Allà creixen, passen els anys, i s'enamoren. Igual que va fer el gran públic amb aquests personatges del film El lago azul. A la noia la interpretava una jove actriu, desconeguda fins aquell moment, Brooke Shields.

brooke shields lago azul

La intèrpret, després d'allò, va tenir una carrera amb més baixos que alts, amb algun paper en alguna sèrie d'èxit, però sense establir-se del tot en l'olimp de les grans actrius. De fet, gairebé ha estat més protagonista a les revistes pels seus sonats affaires amb d'altres famosos que no pas per la seva carrera als cinemes o la televisió. La seva llista de relacions de parella inclou Michael Jackson, John Travolta, John John Kennedy o André Agassi. També va tenir lligams amb la reialesa europea, a mitjans dels anys 80, quan es va relacionar amb Alberto de Mónaco.

brooke shields alberto monaco

Amb el temps, Shields ha descobert que té lligams més estrets amb la sang blava. Fa poc, anant de convidada a un programa de televisió que es capbussa en els arbres genealògics dels famosos, va descobrir que és família, per part de pare, d'Enric III de Navarra i IV de França, el primer rei Borbó francès. No només això, Shields és neboda neta de la infanta Beatriz de Borbón y Battenberg, germana gran del Conde de Barcelona, i, per tant, cosina del rei Joan Carles i del seu fill Felip.

felip joan carles sofia

GTRES

I ara, aquest parentiu l'ha aprofitat com a font d'inspiració per dissenyar una col·lecció de joies. Perquè Shields ha enfilat la seva carrera en aquesta línia, a banda de seguir amb algun paper esporàdic com a actriu. "Legacy", un llegat reial, és el nom amb el que ha batejat braçalets, arracades, anells, collarets i d'altres peces d'orfebreria d'alta gamma. Una línia de joies dedicada precisament al seu lligam amb la reialesa borbònica. Això sí, els beneficis van destinats, en part, a finançar projectes per un centre de Los Angeles que serveix de llar a dones i nens sense sostre o en risc d'exclusió o que fugen de violència domèstica i de gènere.

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: