Una ex del Rei revela la depressió que va passar anys després d’estar amb ell

Rate this post

El cor de Felip actualment està ocupat per la reina Letícia. Anteriorment, però el fill de Joan Carles i Sofia va ser un príncep de sang blava que va tenir nombroses relacions de parella, tot i no tenir les pulsions eròtico-festives del seu pare. Les més sonades? Les que va tenir amb Isabel Sartorius o Eva Sannum, que recentment ha manifestat que vol donar un gir radical en la seva vida i ha deixat la feina en la que estava.

eva sannum felipe gtres

GTRES

La noruega no és l’única ex de l’actual monarca espanyol que aquests dies ha tornat a sortir a la llum pública. Una altra exparella de Felip ha concedit una entrevista per parlar d’un dels moments més complicats que va haver d’afrontar anys enrere. La separació de Felip? En absolut. Deixar de veure el Borbó no va ser gaire traumàtic. Estem parlant de Gigi Howard, una model nordamericana que Felip va conèixer quan estava estudiant a Georgetown fa vint anys i amb qui va tenir un affaire de tres mesos durant el 1995.

gigi howard felip gtres

GTRES

Passats els anys, Howard no va trobar cap parella que li donés una estabilitat que tampoc va trobar amb el príncep espanyol i quan tenia 42 anys, va decidir que volia ser mare, per la qual cosa es va buscar un donant anònim i va tenir un fill. Ara, l’empresària de cosmètics ha revelat que aquella decisió li va provocar una severa depressió, tal i com explica la revista Vanity Fair: “Vaig tenir una depressió pospart, una mega-dosi d’ella. El dia que vaig tornar de l’hospital, em vaig ficar dins la dutxa, em vaig asseure al terra de la banyera i vaig trencar a plorar preguntant-me: ‘¿per què he fet això?´. Mirava el meu fill i em preguntava: ´¿I ara què?´“.

gigi howard i fill

@gigihoward1

Teràpia, medicaments i el temps van fer que amb el temps, l’ex de Felip pogués refer-se de les depressions i ara sigui una mare feliç.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »