Una empresa catalana demana ajuda per confeccionar bates per a hospitals

En moments de crisi les mostres de solidaritat surten sense parar. I també ha passat en un moment tan complicat amb l'amenaça del coronavirus. Cortiplex S.A., empresa amb activitat en el sector de matèries primeres per a envasos i embalatges de plàstic, fa una crida per trobar tallers de confecció que puguin donar-los un cop de mà.

Concretament, l'empresa està fent serveis essencials fabricant packs per a la confecció de bates de plàstic d'un sol ús per a hospitals. I en concepte de donació estan fent arribar a l'Hospital de Mataró i d'altres que necessiten els seus productes.

I Cortiplex demana ajuda: "Estem buscant tallers de confecció/voluntaris/empreses que disposin de màquines overlock o plana per confeccionar aquestes bates de forma solidària".

Cortiplex bates plàstic hospitals EN

EN

Per aquest motiu expliquen que "gràcies a la col·laboració voluntaris, empreses i associacions, ja estem subministrant aquestes bates, però amb una producció molt baixa". La intenció és seguir creixent i poder subministrar bates a tothom qui ho necessiti i així seguir lluitant contra la Covid-19.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: