Una col·laboradora de Telecinco: ‘Me he trincado a futbolistas de Barça y Madrid’

Rate this post

Acaba Supervivientes a Telecinco, però Vasile està de tot, menys preocupat. El Mundial de Rússia ha començat amb un èxit d’audiència incontestable. Només cal veure el 55% de share que va fer el partit entre Espanya i Portugal del passat divendres. Els Logans, Sofías Suescun, Franciscos o Mosqueras deixen de pentinar el gat en mig d’una illa per donar pas als Cristianos, Iniestas, Messis i companyia donant-li a una pilota. Això sí, els fans de Jorge Javier trobaran a faltar que aparegui el presentador, entre d’altres coses, ensenyant-li el cul al maestro Joao perquè li llegeixi el futur.

I com si d’un relleu metafòric es tractés, aquest traspàs de Supervivientes al futbol l’ha fet una col·laboradora del programa de Jorge Javier a les pàgines de la revista Primera Linea. Steisy és una habitual de les pantalles de Telecinco, ja sigui com a tertuliana i ex concursant del programa de supervivients o bé al plató del Sálvame o de Mujeres y hombres y viceversa. Fa poc, va reptar Instagram al publicar una foto despullada que va passar la censura de la xarxa.

Ara ha tornat a sortir sense roba per un reportatge fotogràfic per la revista, en l’apartat de les entrevistes “Al desnudo” que fa a la revista el seu company de Mediaset Torito Jiménez des de fa ja uns quants anys. S’ha embolicat en la bandera espanyola, per després, treure’s la bandera i lluir la marca Espanya pintada directament a la seva pell. Més enllà de mostrar-se tal qual a nivell físic, Steisy també ha deixat anar algunes perles sobre els seus gustos sexuals. Per exemple, li confessa a Torito que li agrada fer l’amor “con ese puntito de haber bebido: es cuando me pongo más cachonda, aunque siempre que he tenido relaciones sexuales he sido consciente de todo”. Una altra reflexió curiosa és quan l’andalusa reconeix que té experiències lèsbiques, tot i que de moment, li agraden més els homes “porque mandar a un tío a la mierda no me duele tanto como hacerlo a una chica”. La seva fantasia? “Hacerlo con una transexual”

steisy3

Telecinco

I una revelació futbolera, ara que és hora de mundials: “Me he trincado a futbolistas del Barça, del Madrid y de otro equipo”. No especifica quin és el tercer equip en discòrdia ni si els jugadors culers o merengues amb qui ha estat vesteixen encara de blaugrana i de blanc. I ja que anava amb la rojigualda als pits, també ens queda la incògnita si l’afirmació correspon a algun dels 23 mundialistes que estan a Rússia aquests dies…

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »