Una amiga de la jove ferida admet que va llançar ampolles als Mossos

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies en què va resultar ferida una jove de 19 anys, que ha perdut l’ull, la nit de dimarts a Barcelona durant la manifestació contra l’empresonament del raper Pablo Hasel.

La jove, ingressada a l’Hospital Clínic de Barcelona, està pendent d’una operació aquest dijous. Els aldarulls es van produir a la Via Augusta de Barcelona.

La Laia, una amiga de la jove que ha perdut l’ull i que l’acompanyava en els moments de les protestes ha explicat les circumstàncies en què es van produir a Ser Catalunya.

“Ella està a favor de la causa, però no tenia gran emoció en venir a la manifestació, de fet, vam haver de convèncer-la. Havíem baixat de la plaça de Lesseps amb les pancartes fins a estar davant dels antiavalots. L’ambient que hi havia era de ganes de baralla”.

“De forma pacífica no havíem aconseguit res. Hi havia un contenidor dels verds, de vidre, bolcat i vam començar a agafar ampolles i a tirar-les als antiavalots “, ha afegit.

“Hi va haver un moment en què es veia que anaven a carregar i ens vam dispersar. La distància era molt gran. Tanta que encara que jo vaig seguir tirant ampolles, aquestes quedaven a un metre dels seus peus. Un agent em va apuntar, va disparar, jo el vaig esquivar i quan vaig mirar hi havia una persona al meu costat ferida. Vam començar a demanar ambulàncies i unes hores més tard vaig saber que havia estat la nostra amiga perquè feia temps que l’havia perdut de vista”, explica la Laia.

“Si algú havia d’haver resultat ferida, hauria d’haver estat jo que vaig tirar ampolles de vidre a la policia i no ella, em sento culpable”, ha expressat. “Estic molt trist, em sento fatal per tot”, ha dit.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: