Una actriu madrilenya irrita Shakira robant-li l’espot de creuers italians

Rate this post

‘Benvenuti alla felicità al quadrato’. Amb aquesta senzilla frase Shakira anunciava una companyia italiana de creuers i s’embutxacava una milionada d’euros. Fins ara. Per Nadal es regalen molts packs de vacances i Costa Cruceros ha decidit canviar de cara i ha substituït la colombiana per una madrilenya. També casada amb un famós, també mare de família, coneguda mundialment però nova i més italiana que la parella de Piqué. Penélope Cruz serà la nova imatge de la primera companyia de creuers d’Europa.

L’anunci ja s’ha gravat a Barcelona amb Pe fent de sirena en biquini a les Piscines Picornell i a una platja del Garraf on es va reproduir la proa d’un creuer des d’on la sireneta Cruz albira l’horitzó. Els dies en què l’actriu oscaritzada va ser a Barcelona es va allotjar amb la seva filla Luna i la seva amiga Goya Toledo a una suite de l’Hotel Arts. Els paparazzi no van trobar-la enlloc i Mediaset, l’empresa italiana de TV, emetrà l’espot a Telecinco i Cuatro i ha filtrat la informació.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Shakira feia 3 anys que posava cara a aquest transatlàntic de vacances i ara perd el contracte multimilionari a mans de Penélope. Bon vent i barca nova.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »