Una actriu espanyola molt coneguda sorprèn tothom fent esport embarassadíssima

Rate this post

Sembla que les famoses s’hagin posat d’acord per quedar-se embarassades totes alhora. La barcelonina Lorena Castell està de set mesos, l’actriu Aina Clotet ha estat envoltada d’una forta polèmica per la discriminació a la qual l’ha sotmès Leticia Dolera pel seu embaràs, i la cantant Barei ens va sorprendre fa uns dies amb unes fotografies en les que apareix embarassadíssima de bessons.

barei embarassada

La cantant espanyola Barei, embarassadíssima de bessons | @bareimusic

La darrera famosa embarassada que ens sorprèn a la xarxa és la valenciana Patry Montero. L’actriu és coneguda pels seus papers a ‘Los Hombres de Paco’ i a ‘Yo soy Bea’, a més de ser col·laboradora de Pablo Motos a ‘El Hormiguero’.

patry montero embarassada bikram ioga

Patry Montero practica ‘bikram ioga’ | @patrymontero

Montero, embarassada de sis mesos, continua fent esport com si res. I n’ha volgut deixar constància a Instagram. La foto és impactant: l’actriu espatarrada a terra, fent ‘bikram ioga’ amb les cames obertes. Per si algú pogués tenir algun dubte, la Patry Montero adverteix sobre els riscos d’aquesta modalitat esportiva. No és gens recomanable que les embarassades facin ‘bikram ioga’ i només ho poden fer les que ja el practicaven abans de l’embaràs.

patry montero embarassada novio esport

Patry Montero i el seu xicot | @patrymontero

Patry Montero afronta el tercer trimestre de l’embaràs mantenint el màxim la seva activitat física. El nen serà tot un esportista.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »