Un ‘Tsunami Veïnal’ es manifesta contra la gestió de Colau

Rate this post

Veïns dels barris del litoral de Barcelona s’han manifestat aquest dissabte per què consideren que “la situació de convivència a la ciutat ha arribat a punts insostenibles“. Entre vuit-cents i mil veïns de Ciutat Vella, els barris de l’eix del litoral i també Nou Barris s’han manifestat a plaça Sant Jaume per tal de mostrar les seves disconformitats amb les polítiques del govern Colau.

Els manifestants denuncien la manca de seguretat i civisme en diversos barris de la ciutat com al Poble Sec o a Ciutat Vella. Els veïns han format diverses marxes des del Gòtic, el Raval, Poble-sec, Barceloneta, Vila Olímpica, el Fòrum, Poblenou i també Nou Barris i s’han aplegat a la Via Laietana on des d’allà han fet una manifestació plegats fins a la plaça Sant Jaume sota el lema “Barcelona no funciona”.

“Barcelona hauria de ser un exemple de civisme”

“És increïble la inseguretat que trobem al centre de Barcelona. Barcelona hauria de ser un exemple de civisme”, assegura Javier Martínez, de l’Associació la Ribera. Manel Martínez, de l’Associació de la Barceloneta, assegura que fa falta voluntat política i una cosa tan simple, remarca, com fer complir la normativa vigent, “amb els recursos que toquen i escoltant els veïns”.

El govern municipal ha de fer complir les ordenances

L’alcaldable del PDeCAT a Barcelona, Neus Munté, ha assistit a la manifestació i ha exigit al govern municipal que faci complir les ordenances i ha acusat al cosistori de “deixadesa” a l’hora de gestionar la ciutat. A més, Munté ha anunciat el seu suport als veïns de Barcelona a l’hora d’evitar que la sensació d’inseguretat a Barcelona segueixi agreujant-se.

Anar a la font
Adrià Rovira

Powered by WPeMatico

Translate »