Un torero perd l’ull, mata el toro i els animalistes s’indignen: “ojo por ojo”

Rate this post

Que un torero mati un toro no és notícia però que ho faci després que el toro li hagi clavat la banya a l’ull esquerre rebentant-li el globus ocular i deixant-lo cec és més inhabitual. Acaba de succeir a la corrida de Paco Ureña a Albacete. El matador va rebre la cornada però no va anar a la infermeria immediatament sinó que va  matar l’animal i després va rebre les assistències. No recuperarà la vista. Pels seguidors de la Fiesta Nacional tota una  gesta, però per als animalistes una mostra més de la barbàrie del toreig. En diuen “festa” d’un acte on un home queda cec d’un ull i un animal mor dessagnat. 

torero borni EFE

EFE

Com cada vegada que un toro fereix o mata un torero, han sorgit tuits més o menys desafortunats alegrant-se que el dolor s’hagi repartit entre animal i torero. Aquest és un recull del menys impublicables:

antitauri efe

EFE

La foto no és un meme, és real: un antitaurí va saltar a la plaça d’Albacete on acabava d’haver-hi la massacre amb el lema “Toros vivos libres” pintat al cos. Devia dur-ho pintat de casa però va ser més pertinent que mai.  Molts han recordat una altra imatge: Juan José Padilla, el torero que va rebre una cornada al mateix ull, l’esquerre, i que ha seguit torejant amb un pegat com el d’un pirata. Ha coincidit que enguany Padilla es retira del toreig i ja té successor.

torero juan jose padilla efe

EFE

La crueltat envolta el món del toreig però si algú considera cafres els tuits dels animalistes és que no ha llegit la reacció d’un partidari de la Fiesta Nacional:

Clicant aquí veuran la imatge de la banya entrant a l’ull de Paco Ureña. No l’hem publicat perquè pot ferir la seva sensibilitat. Però la ferirà menys que llegir el tuit que demana afusellar animalistes.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »