Un tertulià de Rac1 considera que cremar contenidors “no és violència”

El tertulià d’El món a Rac-1 Tian Riba no considera “violència” cremar un contenidor o trencar vidres d’un aparador i creu que els aldarulls que hi ha hagut per part de manifestants a favor de Pablo Hasel formen part de “la protesta”.

Després que l’execretari de comunicació del Govern, Josep Martí Blanch, manifestés que aquests dos dies hi ha hagut “un entorn de violència”; Tian Riba ha preguntat “quina violència?”. “Cremar un contenidor i trencar un vidre és violència en un entorn de protesta? Per a mi és violència treure un ull”, ha reblat.

Blanch ha remarcat que “les imatges que he vist de fa dues nits són violentes. A Vic es va assaltar una comissaria, a Barcelona es van fer focs al carrer i es van posar coses en risc” i ha dit que “això és violència”. “Altra cosa és que hi hagi gent que pensi que ‘els carrers seran sempre nostres’ i que al carrer puguem fer el que volem. Jo entenc que no, que al carrer hi ha de prevaldre un mínim de convivència i de seguretat”.

Posteriorment, el col·laborador del programa ha insistit que “en general no és violència” i ha subratllat que “en general és protesta”. “Per a mi cremar un contenidor o trencar un vidre forma part de la protesta”.” No forma part de la violència”, ha sentenciat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: