Un senyal del metro de Bilbao es fa viral… tot i que no agradarà al PP

El metro de Bilbao és l'escenari de fenòmens paranormals. Allà s'ha produït la darrera rèplica coneguda de l'episodi de "Las caras de Bélmez". En aquest cas, però, no hi ha gaire espai per a la interpretació. Els senyals de la xarxa subterrània de la ciutat basca estan enviant un potent missatge subliminal amb càrrega política. Bé, el seu protagonista fa temps que no és a primera fila, tot i que de tant en tant passeja qual vedette per mítings i reunions, però segueix ben viu a l'imaginari col·lectiu. I molts, tot sigui dit, no li guarden gaire estima. Per això impacta encara més. Jutgin vostès.

Tot i que la intenció era la de dissuadir els usuaris de patinets d'utilitzar-los a les instal·lacions del transport públic, la imatge en qüestió ha rescatat del passat al líder suprem del Partit Popular dels 90 i la dècada dels 2000. El seu bigoti (tot i haver-lo perdut, a canvi dels abdominals amb els que somia Cárdenas) perdura al cervell de molts ciutadans, amb la mateixa intensitat que el seu tarannà: José María Aznar. L'expresident que va fer-se famós pel "váyase, señor González" veu com la frase se li gira en contra a Bilbo per capritxos de la parapsicologia: "Váyase, señor Aznar".  La xarxa ha rigut amb l'anècdota.

aznar i casado seriosos gtres

GTRES

aznar apartat gtres

GTRES

Mentre truquem per consultar Sebastià D'Arbó i Iker Jiménez, esperarem atents amb l'equip de 'caçafantasmes' a sobre per si, en comptes d'un cas aïllat, el fenomen es reprodueix amb d'altres personatges dels trifachito (o d'altres ideologies, és clar). A hores d'ara, l'únic que sabem és que el més enllà no és aznarista. Deu ser savi. I juganer. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: