Un protagonista de ‘The Walking Dead’ lloa la “tenacitat” catalana

Rate this post

Norman Reedus és un dels grans protagonistes de The Walking Dead gràcies a la seva interpretació de Daryl, un dels personatges més carismàtics de la ficció zombi. A banda de participar a la sèrie estrella d’AMC, l’actor també és el conductor d’un docu-reality per la mateixa cadena: Ride with Norman Reedus.

En aquest programa, Reedus viatja per diferents punts de la geografia mundial en moto i es deixa endur per guies autòctons dels indrets que visita. A la primera entrega de la segona temporada, l’intèrpret ha mostrat la seva experiència sobre dues rodes a Barcelona i València. A la capital catalana s’ha trobat amb el seu company de rodatge i amic Jeffrey Dean Morgan (Negan a The Walking Dead).

 

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

Un cop a Barcelona, un dels guies catalans els hi explica el sentiment d’independència que existeix a Catalunya: “Barcelona és la capital de Catalunya, que és com un país dins d’un altre país. Tenim la nostra pròpia història, llengua, cultura, gastronomia… i per això volem ser independents del regne d’Espanya”.

video twd vertele

Fes click a la imatge per veure el vídeo

Després d’escoltar-lo atentament, a mode de reflexió i amb veu en off, Reedus reconeix que “és difícil no admirar la tenacitat de la població catalana” destacant que “hi ha un sentiment d’independència que ve de lluny”. Finalment, l’actor narra que a Barcelona es pot apreciar la influència del seu passat i com la ciutat contempla el seu futur.

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »