Un “pencaire” que vota Vox

El president de Vox, Santiago Abascal, ha compartit al seu compte de Twitter un vídeo del diari digital CTXT en què un obrer afirma que “vull que surti VOX” davant la incredulitat del reporter Willy Veleta. “El que passa quan un progre vol tocar-li els nassos a un pencaire…”, ha manifestat el candidat.

El periodista pregunta a l’obrer, que va carregat de material, si ha vist els debats, i el jove li contesta: “només vull que surti VOX, perquè em sembla el millor president per a aquest país”. Llavors Veleta li subratlla que “ets un pencaire, tio!” al que l’entrevistat contesta: “ja, i què? I Pablo Iglesias també és un pencaire comunista i viu en una casa de 100 milions de pessetes”.

“No tens consciència de classe?”, li insisteix Willy Veleta a l’obrer, que respon: “sí clar, i jo he estat vivint molt bé quan ha estat governant la dreta en aquest país, quan més diners he guanyat”.

L’entrevistat afegeix que la seva dona, que treballa en un supermercat, també votarà la formació d’Abascal: “és l’únic partit que protegeix a la dona perquè promou la cadena perpètua per als assassins”.

Finalment, l’home diu que una altra raó per votar Vox és que “protegeix la tauromàquia” i, preguntat pel sofriment de l’animal, ha afirmat els de PACMA “es mengen els garrins”.

Ves a la font
Autor:

Últimes notícies de e-noticies

26 d’Abril de 2019 – 12:27 pm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: