Un patac d’aigua amb tempesta elèctrica i fins i tot calamarsa ‘inunda’ tot el país

Les previsions s’han complert i el temporal d’aigua, acompanyat de tempesta elèctrica de manera generalitzada i puntualment de calamarsa, s’ha deixat sentir aquesta nit a tot el Principat. La pedra ha estat especialment intensa a Sant Julià, on el patac d’aigua també s’ha deixat sentir de forma molt notable. Sortosament, almenys fins a mitjanit, l’aigua caiguda -en poca estona en alguns indrets del país fins a 25 litres per metre quadrat- ha anat drenant bé i els bombers no han hagut de fer cap sortida.

La tempesta és possible que es mantingui, més o menys intensament, durant tota la nit i matinada. Tota la jornada de dissabte ha estat més aviat ennuvolada excepte les primeres hores del dia. A partir de mitja tarda la pluja ha començat a fer acte de presència i al vespre la tempesta s’ha intensificat de manera molt important.

[embedded content]

Aquest diumenge ha de ser plujós, tot i que puntualment el sol es deixarà veure, i en les cotes més altíssimes del país, als 2.500 metres, hi podria fer acte de presència la neu. Les previsions són que la temperatura màxima a Andorra la Vella arribi a 16ºC, essent de només 6ºC al Pas de la Casa.

[embedded content]

 

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: