Un nen de 14 anys fa un polèmic i històric gol al futbol professional

Rate this post

Fernando Ovelar, de només 14 anys, ha fet història aquest diumenge i s’ha convertit en el golejador més jove de la història del clàssic del futbol paraguaià. El joveníssim futbolista del Cerro Porteño ha marcat el primer gol del partit contra l’Olimpia, que ha acabat en empat a dos gols.

Als 15 minuts de començar el clàssic a l’estadi Defensores del Chaco de Asunción, Ovelar ha fet una rematada que s’ha colat per la dreta del porter Alfredo Aguilar, que havia sortit per frenar l’atac de l’ara golejador més jove en la història del clàssic paraguaià.

El juvenil blaugrana ha superat d’aquesta manera a Sergio Díaz, que amb 17 anys ostentava el rècord del golejador més precoç al clàssic paraguaià després de marcar un gol a l’Olimpia al maig del 2015.

Polèmica per la joventut

Aquest capítol, tot i la gran capacitat del relat esportiu i la d’un futbolista de 14 anys que és capaç de destacar al primer nivell del futbol professional paraguaià, també té un rerereons moral. Pot ser que un jugador de futbol es converteixi en professional amb només 14 anys?

Ara mateix, tot i la controvèrsia, gran part dels aficionats del futbol s’han quedat meravellats per la jove promesa del futbol paraguaià.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »