Un llamp destrossa els vestidors de la piscina de les Preses

Un llamp va causar ahir a primera hora de la tarda un incendi que va destrossar el teulat i bona part de l’interior del vestidor de la piscina municipal de les Preses, sense causar danys personals. Les quatre dotacions dels bombers que van participar en l’extinció d’aquest incendi van tenir-lo ràpidament controlat. Alguns testimonis van explicar que el llamp va caure a la gespa de la piscina i es va desplaçar sota terra fins als vestidors.

Ahir, les comarques gironines van registrar fortes tempestes arreu, que van arribar a deixar més de 30 litres per metre quadrat en mitja hora en molts punts. La comarca de la Garrotxa va ser on va caure més aigua. No es van haver de lamentar danys importants, excepte els de la piscina de les Preses, i la inundació dels subterranis d’alguns edificis.

A Olot, per exemple, es van acumular 49,3 litres per metre quadrat. En territori gironí, van ser rellevants també els 19,4 litres per metre quadrat recollits a Girona ciutat, els 17,5 de Ripoll i els 12,3 de Puigcerdà. Les previsions indiquen que avui a la tarda es podrien tornar a repetir tempestes importants a bona part de les comarques gironines, les quals, en alguns punts, podrien arribar a ser, fins i tot, més intenses. En concret, hi ha avisos de perill per intensitat de pluja del Servei Meteorològic de Catalunya per a les primeres hores de la tarda.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: