Un home resulta greument ferit per arma de foc a Sant Esteve Sesrovires

Rate this post

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió amb arma de foc a un home en Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Segons avança El País, la víctima va ser trobada aquest divendres de matinada en ple carrer amb una ferida de bala a l’esquena.

L’home va ser traslladat a l’hospital de Bellvitge, on roman ferit de gravetat. Les primeres indagacions policials apunten que podria tractar-se d’un nou enfrontament entre ciutadans d’origen dominicà, ja que la víctima és d’aquesta nacionalitat. Els Mossos segueixen la pista de dues persones per la seva possible implicació en l’agressió, explica el rotatiu.

Fa tres anys que la policia investiga el repunt d’incidents violents entre ciutadans dominicans. El zenit d’aquesta tensió es va produir quan un enfrontament entre dues bandes es va saldar amb sis morts.

Segons va explicar el passat 5 de novembre el cap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos, les antigues bandes llatines no han mudat a una macroorganització criminal, sinó que alguns dels membres d’aquests grups han trobat en el narcotràfic una “via de sortida” per a la seva activitat criminal. D’aquesta manera, tant la xarxa dominicana de narcopisos desmantellada a l’octubre com aquest incident més recent, podrien ser part de la diversificació d’activitats d’aquestes bandes llatines.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »