Un home mata cinc persones i se suïcida en un tiroteig a Califòrnia

Rate this post

Un home va matar dimecres a la nit cinc persones, entre elles la seva dona, i després es va suïcidar a Bakersfield (Califòrnia, Estats Units), segons han informat avui les autoritats locals.

Els assassinats van passar en dos escenaris diferents i, segons Donny Youngblood, xèrif del comtat de Kern, al nord de Los Angeles, no es tracta d’atacs “a l’atzar”.

Youngblood va explicar que l’incident va començar en una empresa de transports a la qual el sospitós va anar amb la seva esposa. Segons aquesta versió, el sospitós es va enfrontar allà amb un home, que va matar a trets. Tot seguit va disparar la seva dona.

Va ser llavors quan va entrar en escena la seva tercera víctima, un home al qual el sospitós va perseguir i va matar en aquesta mateixa empresa de transport. Després de cometre aquests tres assassinats, el presumpte homicida es va dirigir fins a un habitatge en el qual va matar dos homes.

El sospitós va robar llavors un vehicle en el que circulaven una dona amb el seu nen, que van poder fugir. Finalment, un policia va interceptar en una autopista pròxima el vehicle robat amb el sospitós al volant, que, després d’aturar-se en una cuneta, es va disparar un tret

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »