Un exindependentista boicoteja el FAQs i Laura Rosel l’expulsa en directe

Rate this post

La feina de trobar convidats per un programa polític com FAQs de TV3 és feixuga. A algú se li acut: fem un cara a acara entre dos conversos, un indepe que hagi deixat de ser-ho i un unionista que s’hagi fet indepe. Sobre el paper encara, però pots acabar en mans de freaks. El debat, emès de matinada, al voltant de les 2, s’anunciava per TV3 així: “Un cara a cara enfrontarà Joan Planas i Adrià Alsina. Planas ha deixat de ser independentista després d’anar per bars d’Espanya, mentre que Alsina se n’ha fet molt més arran de viure a Madrid”. El tal Planas comença el debat criticant aquesta nota de premsa: “Lamentable, ni es parla del meu llibre, i jo no vaig anar de tapes a deixar de ser independentista, entrevistava gent que no estava borratxa. No pot ser que digueu mentides”. Laura Rosel estava a cada minut més incòmode.

rosel planas tv3

TV3

Algú del programa li va dir, segons relata: “Tenim problemes per fer cara a cara amb no independentistes, no volen venir” i Planas ataca el programa en directe: “Vosaltres entrevisteu etarres que han comés crims, què haig de fer per què m’entrevisteu a mi sol: matar algú?”. Vist des de fora, semblava que al càtering dels convidats no hi havia només entrepanets. Rosel, esverada: “Frena un moment, que són quarts de dues de la matinada, has vingut amb un ritme… Has vingut a boicotejar el programa?”.

cara a cara tv3

TV3

De tot aquest ridícul espectacle no hi ha ni un tuit del programa ni un vídeo al web. Qui vulgui veure-ho ha de buscar tot el programa a internet i anar al final del FAQs, clicant aquí. Al següent torn de paraula comença la perfomance del convidat: agafa el seu llibre que vol promocionar i l’estripa per la meitat per donar-ne un pedaç a l’altre convidat. I aleshores diu “Sé que aquest programa és d’El Terrat, per tant feu-li arribar a Buenafuente…” i Rosel, a qui li devien dir per l’orellera “Ja n’hi ha prou, ens hem equivocat” dona per acabat el debat “Aquest programa és d’El Terrat i TV3, t’havíem convidat a fer un debat que no vols fer, per tant moltes gràcies, fins la propera”. L’altre convidat marxa sense debatre res i Rosel fuig deixant Planas a la taula. 

rosel pira tv3

TV3

El freak segueix amb el subidón i fa tuiots contra TV3, després els esborra i es discuteix amb el realitzador del programa, Paulí Sobirà. Les xarxes assenyalen que aquest desori és impresentable. 

En TV un convidat és un meló per obrir i quan l’obres en directe pot passar de tot, però aquest personatge era conegut i se’ls va colar. Encara bo que eren les dues de la matinada. 

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »