Un enorme llaç groc humà ‘revolta’ Igualada

Rate this post

2000 persones s’han trobat aquest matí a la plaça de la Vila d’Igualada per crear un llaç groc humà gegant. La iniciativa l’ha engegat el col·lectiu revoltats.cat que l’han 2013 ja va crear l’estelada humana més gran de la història. Amb aquest gest han volgut transmetre als presos polítics catalans i als exiliats que “sempre hi serem, ferms, decidits, valents i tossudament alçats fins al final.”

L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de cultura, Laura Borràs, la de salut, Alba Vergés i la d’empresa Àngels Chacón que ha través de twitter han fet pública la seva participació:

Qui no hi ha anat però també li ha donat suport, ha estat el president de la Generalitat, Quim Torra que ho ha qualificat de “meravella”.

Els organitzadors de l’acció han ressaltat “la gran resposta dels catalans de tot arreu que han vingut a Igualada per viure i protagonitzar una jornada familiar, festiva, participativa, plena d’emocions i sorpreses, però a la vegada molt reivindicativa”.

Els diners recaptats amb la venda dels packs de samarretes s’han destinat a l’Associació Catalana pels Drets Civils que agrupa els familiars dels presos polítics i els represaliats. 

 

Anar a la font
Gisela Rodríguez

Powered by WPeMatico

Translate »