Un diari suís revela d’on va sortir la foto de Joan Carles i l’hereu saudita

Rate this post

El diari 20 minuten de Suïssa ha explicat en una informació que la fotografia que es va fer el rei emèrit Joan Carles amb el príncep hereu d’Aràbia Saudita va ser filtrada pel Ministeri d’Afers Exteriors saudita, a través del seu perfil de Twitter. 

La fotografia hauria beneficiat al príncep saudita perquè d’aquesta manera dona la imatge que té contactes a l’estranger, però a canvi la trobada ha provocat un dany evident a la monarquia espanyola.

“La fotografia del rei emèrit Joan Carles i el príncep hereu de l’Aràbia Saudita Mohammed bin Salman ha provocat una onada d’indignació a Espanya. És la “foto de la vergonya” diuen. Bin Salman és sospitós d’estar involucrat en l’assassinat del periodista Jamal Khashoggi”, assenyala 20 Minuten.

El diari explica que el PSOE va demanar a la Casa Reial espanyola que fes una declaració sobre els fets, i recorda que la trobada va ser “protocol·lària” i sense “repercussió institucional”.

“Joan Carles va abdicar a favor del seu fill Felip VI. Ha estat en estret contacte amb la família reial saudita durant molt temps”, ha afegit el rotatiu.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »