Un dels capitans del Barça carrega contra Casado i el PP: “Com collons tenen el meu número?”

Víctor Tomàs, capità del Barça d'handbol, va denunciar aquest divendres a través del seu Twitter personal que el Partit Popular li havia enviat publicitat electoral a través del telèfon mòbil sense el seu consentiment. En una concisa piulada, el jugador català va qüestionar si la practica dels populars és legal i es va preguntar "com collons" tenen el seu número.

Aquest divendres, i aprofitant el darrer dia abans de la jornada de reflexió, Pablo Casado va enviar un missatge de text al telèfon mòbil d'1,2 milions d'espanyols a qui els demanava el seu vot en les eleccions d'aquest diumenge. "Hola, soc Pablo Casado", comença el missatge en el qual el líder dels populars demana el vot "per sumar una nova majoria de canvi a Espanya davant la crisi econòmica i el desafiament separatista". El missatge inclou un enllaç a un vídeo titulat "Guanyarem, governarem i conquerirem el futur d'aquesta gran nació".

Responent a la pregunta que es feia Víctor Tomàs, cal apuntar que l'estratègia del PP sí que es legal. Per dur-la a terme, han obtingut els números de telèfon d'una base de dades facilitada per una empresa de màrqueting entre aquelles persones que han mostrat una disposició favorable a ser contactats mitjançant missatge per rebre comunicacions.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: