Un concursant de ‘GH VIP’ incita a l’abús sexual i la xarxa explota de repulsa

Rate this post

Ha tornat a passar. Sembla que a Gran Hermano no escarmenten. O precisament tot el contrari, ja els va bé que se’n parli com més millor, del programa, tot i que sigui d’incitacions sexuals a dones que estan èbries. L’any passat, fins i tot la Guàrdia Civil va investigar una possible “relació sexual no consentida entre un home i una dona, que són parella dins la casa“. Es tractava de José María i Carlota, que haurien tingut sexe anant ella beguda i no sent-ne conscient. Resultat? Escàndol majúscul i expulsió immediata, a banda d’un allau de crítiques al programa per fer-ne un espectacle.

gh parella Tele5

Telecinco

Va ser el cas més greu que s’ha viscut mai dins la casa, el més seriós, tractant-se d’una suposada violació. Però no l’únic escàndol per comportaments lamentables fets o dits dins la casa, i evidentment, ensenyats pel programa. Com més audiència, millor. A Los Chunguitos els van fer fora ràpidament per dir a la versió VIP, que “A nadie en este planeta le gustaría tener un hijo maricón. Un hijo deforme o con una enfermedad antes que sea maricón“. Per no parlar de l’expulsió que va trastocar els espectadors fa molts anys, en la primera edició de GH, la de Carlos “Yoyas” Navarro, per l’agressivitat amb la que es comportava durant la seva relació de parella amb una altra concursant, Fayna Bethencourt.

carlos fayna

Telecinco

Ara la indignació a les xarxes ha tornat. Amb un concursant concret i amb el programa per tornar a ensenyar unes imatges lamentables en el seu canal 24 Horas i no fer-hi res al respecte. Aquesta passada nit, Omar Montes, l’ex de Chabelita que ara també és concursant, va dir unes paraules que van fer sulfurar l’audiència. El programa, però, ha permés que aquest personatge aquest matí continués a la casa i no l’haguessin expulsat immediatament.

omar

Telecinco

Perquè aquesta nit passada hi ha hagut festa a Guadalix de la Sierra. Al programa li interessa de tant en tant que hi hagi celebracions dins la casa: l’alcohol proporciona grans dosis de desinhibició i, conseqüentment, de discussions, crits i baralles. Però l’alcohol també pot fer que algun concursant se’n vagi al llit en evidents estats d’embriaguesa. Això és el que li ha passat a la concursant més odiada per la resta de participants, Míriam Saavedra, ex de Carlos Lozano i gran protagonista de l’edició d’enguany.

miriam gh

Telecinco

Quan se’n va al llit, l’acompanya a l’habitació Asraf, el Míster Univers que també hi concursa. Amb la cambra a les fosques, però gràcies a les càmeres infraroges, es veu el tal Omar al seu llit amb Techi, ex amiga de la filla de la Pantoja amb qui ara s’ha embolicat. Les càmeres els enfoquen a ells dos, però s’intueix com el cantant de la gorra està parlant amb Asraf. Què li diu? L'”aconsella”. Sobre què? Sobre que es fiqui al llit amb Míriam: “Túmbate con ella, gilipollas. Que ella quiere… qué tonto eres. ¿No te gustan las chicas o qué, hermano? Te está diciendo que la vas a… (mentre fa el gest de fer un coit). ¿Qué pasa? ¿No te van estas cosas?“. El Míster li replica que no pensa fer-ho, “qué va. Ni de coña. No me van estas cosas. Yo quiero que descanse y ya está“:

Unes paraules repugnants. Uns consells repulsius. I moltes actitud lamentables: la d’Omar, evidentment, en primer terme. La de Techi per no aixecar-se immediatament del seu llit fastiguejada pels comentaris del seu nòvio. I la del programa per no dir ni fer res. Els que sí han parlat, irats, són els espectadors:

Què farà el programa? Intervindrà novament la guàrdia civil? Faran fora el concursant? Facin el que facin, segur que ho amaneixen amb grans dosis d’espectacle i morbo. O potser ho amaguen rere la catifa i aquí no ha passat res. Sigui el que sigui, l’audiència, per molta indignació que hi hagi, continuarà sent una barbaritat. I ells tan feliços. Per trist que sigui, tot s’hi val. Qualsevol cosa que no sigui fer-ne un show, fins i tot de paraules com aquestes, ens sorprendria.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »