Un Borbó celebra amb aquesta estampeta patriòtica el Dia de la Immaculada

Rate this post

El pont de la Constitució es converteix en el pont de la Immaculada. El 8 de desembre és el sant de totes les Immes i les Conxes però un Borbó vol recordar-nos que és una de les moltes patrones que té Espanya, després de la Verge del Pilar. Luis Alfonso de Borbó, el Borbó low cost, l’Hacendado dels borbons, està hiperactiu al seu compte de twitter. Tan aviat publica una esquela de Franco com ens sorprén amb aquesta estampeta ultrapatriòtica i ultraconservadora:

Uneix religió, l’Exèrcit, el santoral i recupera la dita franquista d’Espanya il·luminant Europa, com el far d’Occident: “Que la Inmaculada ilumine Europa“. No deu referir-se a aturar l’extrema dreta a les successives eleccions europees. Luis Alfonso és més de dretes que Santiago Abascal. El dibuix a mà de la Verge amb el mapa d’Espanya sense distingir els seus territoris i la rojigualda reblen el clau. La xarxa se’n fot d’ell:

Luis Alfonso de Borbon Valle de los Caidos - EFE

EFE

Luis Alfonso al Valle de los Caídos, Luis Alfonso a tots els funerals dels Franco, Luis Alfonso celebrant el dogma de la Immaculada Concepció o Puríssima Concepció: la Verge Maria lliure del pecat original. A diferència d’ell que és alhora Franco i Borbó.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »