Un atleta sancionat per dopatge i acusat de violència masclista, el nou fitxatge de Vox Lleó

Rate this post

El partit ultradretà Vox va anunciar aquest dimecres el fitxatge de Sergio Sánchez per la seva formació a Lleó. Sánchez és un ex atleta que el 2013 va ser sancionat després de dopar-se amb EPO -una hormona per córrer més i desgastar-se menys- en una prova dels 5.000 metres del Campionat d’Espanya. 

Un any després, el nou fitxatge de Vox va ser imputat per l’Operació Jimbo en la qual se l’acusava de tràfic de substàncies dopants. El seu historial, però, no acaba aquí. El 2017, Sánchez va tornar a ser denunciat, en aquest cas per la seva dona per un suposat episodi de violència masclista. D’aquest últim delicte en va ser absolt.

Com no podia ser d’una altra manera, Sánchez també té un episodi de xenofòbia en el seu historial. L’any 2011, l’atleta va assegurar que “li fotria una bufetada amb la medalla a la cara” al Secretari de l’Estat per l’Esport, llavors Jaime Lissavetzky, perquè aquest havia rebut a l’atleta d’origen etíop Alemayehu Bezabeh “com un heroi”, mentre que a ell “no el va rebre ningú perquè no s’havia nacionalitzat en tres mesos”. 

En la seva carta de presentació, Vox assegura que l’ex atleta “està convençut que el partit és l’alternativa real” però oblida mencionar tots els seus incidents fora de la pista.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »