Un 58,2% dels espanyols estaria a favor d’expulsar els “sense papers”

Rate this post

Un 58,2% dels espanyols estaria disposat a expulsar als immigrants sense papers. Segons una enquesta de El Español, els votants de Ciutadans i Partit Popular, a més a més dels del partit de Santiago Abascal. Un 25,5% es mostra en contra.

Aquest mateix sondeig, demostra que un 46,5% està a favor d’acollir a les persones que es creuen el Mediterrani intentant entrar a Europa davant del 34,5% que no.

enquesta el español 2

Captura de El Español

Per partits, el 100% dels simpatitzants de Vox enquestats estaria a favor d’aquesta mesura. A prop hi ha els de Ciutadans amb un 86,5%. De fet, només el 2,7% estaria en contra d’aquesta mesura. Uns resultats similars hi ha entre els simpatitzants del PP: el 82,1% els expulsaria davant del 2,7% que no ho faria. Al PSOE un 46% també estaria a favor de l’expulsió i un 39,6% en contra.

enquesta el español

Captura de El Español

A Podemos hi estan fortament en contra. En la formació de Pablo iglesias, un 50,7% hi està en contra, davant del 32,5% que hi estan a favor. 

Partits com ERC, PDeCAT, PNB, Bildu i Coalición Canaria també hi estan en contra. El 40,8% rebutgen aquesta mesura mentre que el 34% hi donarien suport.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »