Txell Bonet, a un diari finès: “El nostre fill creu que casa del Jordi és la presó”

Rate this post

La parella del president d’Òmnium, Jordi Cuixart,Txell Bonet, ha explicat en una entrevista al principal diari de Finlàndia, Helsingin Sanomat, que el seu fill es pensa que la presó de Lledoners és la casa de Jordi Cuixart. 

El mitjà s’ha fet ressò que el dirigent independentista, juntament amb l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez, fa un any que estan en presó preventiva. “La mare, Txell Bonet, ha visitat el seu fill a la presó cada setmana”, ha relatat el diari. També detalla com és el contacte amb els presos. Diu que els presoners poden parlar amb els seus convidats a través del vidre durant 40 minuts, una vegada a la setmana. 

Bonet relata al diari que “porten joguines a la presó i el nen i el pare juguen durant el breu temps que tenen”. Tot i que Cuixart no el pot veure créixer directament, ni l’ha vist aprendre a parlar, menjar o moure’s, Bonet assegura que el nen reconeix el seu pare “gràcies a aquests moments a la presó”. 

A la mateixa entrevista, feta telefònicament, Bonet puntualitza que tot i que Cuixart “se sent privat de llibertat, no està trist”. També assegura que ella se sent “orgullosa del seu marit i de Catalunya”. Així mateix, confia que l’empresonament de Cuixart “pot fer canviar les conviccions i els pensaments de societat”. “No és normal que al segle XXI hi hagi presos polítics per les seves opinions”, conclou Bonet al diari finlandès.  

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »