Txarango retreu a Valls que faci servir la seva música i li desitja el “més meravellós fracàs” a les municipals

En l’acte central que celebra aquest dijous al Pavelló de la Vall d’Hebron, l’alcaldable de Barcelona amb el suport de Ciutadans, Manuel Valls, ha fet una exhibició de la “transversalitat” que reivindica. A banda de les intervencions plurals que hi ha hagut durant el míting (per l’escenari han passat des de l’autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, fins l’exUnió Eva Parera), això s’ha escenificat també en la banda sonora que ha acompanyat l’acte. Gossos, Manel i Txarango han animat l’arribada dels assistents, davant la qual cosa Txarango ha protestat. 

És lamentable el nombre de partits que en època de campanya utilitzen les nostres cançons sense permís. No teniu vergonya @manuelvalls i companyia. Aprofitem per desitjar-vos el més meravellós fracàs.

Amunt la Barcelona antiracista https://t.co/HoTjfLAIRj

— Txarango (@txarango) 16 de mayo de 2019

“És lamentable el nombre de partits que en època de campanya fan servir les nostres cançons sense permís”, ha afirmat el grup musical en un tuit. “No teniu vergonya, Valls i companyia”, ha sentenciat la formació, que ha dedicat a l’alcaldable “el més meravellós fracàs”. 

A banda de la música d’aquests grups en català, a l’acte també s’ha sentit Macaco (que el 2015 ja va denunciar que el PP havia fet servir una cançó seva sense permís). En directe, el cantautor i productor musical Alejandro Abad (que va participar dues vegades a Eurovisió) ha amenitzat el míting. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: