TVE torna a ensopegar amb un nou programa de ball desastrós

Rate this post

Sembla que tota estrena de TVE comença amb crítiques. Els errors tècnics van restar brillantor al primer programa d’Operación Triunfo, doncs sembla que encara no n’han après. Aquest dimarts la cadena engegava un nou projecte: Bailando con las estrellas, seguint un format ja molt gastat que no ha convençut gens. És semblant a altres espais anteriors: un famós fa parella amb un ballarí professional i interpreten en directe una coreografia inventada per ells. El jurat té la tasca de puntuar cada actuació, eliminant cada setmana un dels duos.

I qui està al capdavant d’aquest nou programa? La nova aposta de TVE: Roberto Leal. La seva feina a OT l’ha convertit en un dels presentadors revelació de la temporada, i en aquesta ocasió ha demostrat que ell sí que ha millorat. De fet, a la xarxa molts teleespectadors han coincidit que ha estat ell l’únic que ha brillat en aquesta estrena. Ha rebut molts elogis, no com la seva companya Rocío Muñoz, qui ha passat bastant desapercebuda.

roberto leal bailando con las estrellas

Però el dubte més important: qui són els participants? El càsting ha protagonitzat la majoria de les crítiques, de fet, en haver-hi molts concursants que no són suficientment coneguts per l’audiència. Això sí, hi ha uns quants noms molt més potents que la resta. David Bustamante és qui més atenció acapara i ja en aquest primer programa s’ha evidenciat que té molts números d’acabar convertint-se en el guanyador. No només perquè és el més conegut de tots, sinó per la morbositat de veure’l ballar amb Yana Olina, la ballarina d’origen rus que diuen que li ha robat el cor.

El tango que van ballar va ser el més votat pel jurat, convertint-se en els primers guanyadors del concurs. Per darrere seu va quedar una famosa que s’ha convertit en tota una sorpresa per l’audiència: Amelia Bono, la filla de José Bono. Centrada en la marca de joies que té amb la seva mare, ha aparcat els diamants per una nit per marcar-se un ball que va iniciar la gala i la va col·locar en la segona posició del rànquing.

La nedadora Gemma Mengual també va tenir un molt bon paper, així com la influencer Patry Jordan i el piragüista Javier Hernanz. Els altres famosos que completen la llista són ‘El Hombre de negro’, l’estilista Pelayo Díaz, l’humorista Manu Sánchez, Rossy de Palma, l’amiga d’Alaska Topacio Fresh, Fernando Guillén Cuervo i la cantant Merche, qui va quedar en última posició.

En tot programa de ball, per això, una de les coses que més agraden són les caigudes. I en aquest primer programa no n’han faltat: la ballarina que acompanya Manu Sánchez ha protagonitzat la més divertida de la nit, però fins i tot un càmera va caure en directe i va deixar en evidència els problemes de realització.

Les principals crítiques, per això, van estar relacionades precisament amb els errors tècnics. Però va ser la falta de ritme del programa el que va avorrir l’audiència. Com aniran les següents entregues?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »