TVE segueix fent la pilota a la Corona: 30 segons de Corinna amagada

Rate this post

Divendres negre a TVE. Gairebé tots els treballadors es vestiran de dol per denunciar que la TV pública està manipulada, coaccionada i utilitzada pels polítics. Solidaritat contra les presions que amaguen la corrupció, però tota: la del PP i la de Zarzuela. Dimecres es filtrava a dos digitals les converses de l’amant del rei on acusa el cap de l’Estat de blanqueig, i TVE tocant el violí. Algun treballador de l’ens públic devia patir vergonya aliena i va decidir encabir al minut 16 del Telediaro de dijous un breu de 30 segons sense donar-li pas a plató, ocult entre Casado i Soraya, sense citar-lo a titulars i el més kafkià: explicant el comunicat de Corinna reaccionant a un afer que TVE no havia considerat notícia. Reacciona a una cosa que els espectadors de TVE no sabien què era perquè no els ho havien explicat. Ridícul periodístic i el pitjor, ser percebuda com una TV parcial, esbiaixada i opaca amb les notícies de la Corona.

 tve 1

TVE

Un titular que no s’entén: “Denuncia campaña de descrédito“. Qui? com? què? No s’explica qui és Corinna (la veu en off diu “la alemana”, ocultant que era amant del rei) ni hi apareix cap polític ni la petició per donar explicacions del CNI. Res. Una sopa de lletres infumable amb una càmera enfocant dues webs i ràpid cap a una altra cosa. Donen la notícia no per informar sinó perquè no sigui dit que no han dit res. Així és impossible solidaritzar-se amb el negre d’aquest divendres, últim dels 12 de dol a la pública espanyola. Normal que a Catalunya aquesta actitud servil amb la Corona comporti una audiència residual: 5,9% pel totpoderós Telediario.

ana blanco tve

TVE

Mentre Ana Blanco blanqueja la monarquia ocultant el presumpte blanqueig de Joan Carles, la resta de cadenes van acomiadant-se: l´últim Katalosnki de la temporada lidera la seva franja amb un correcte 11,6%. Encara no té garantida una segona edició però és un dels programes amables que agraden l’espectador tipus de TV3. Halldor Mar va cantar al final desitjant-nos “pau i amor” des de Tòkio. Els programes que segueixen fan bones audiències perquè l’espectador agraeix tenir TV en directe: Està passant 15,7% o La nit a 8tv gran 4,4%

kataloknsi tv3

TV3

El més sorprenent és com tracta Telecinco la seva única aposta de ficció, La verdad. Sembla que algun directiu està hipnotitzat amb Jon Kortajarena. No se sap si és actor o hi és per fer bonic, no se sap si la sèrie seguirà a l’estiu o tornarà al setembre,,  no se sap de què va la sèrie, només se sap una veritat: un fluix 7,3%. 

La Verdad cap07 13

Telecinco

Al policia que interpreta Jon Kortajarena li surt bé, això sí, la cara de pensar:

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »