TVE fa fora un altre enxufat del PP: Sergio Martín de “Los desayunos”

Rate this post

A la nova TVE no la reconeixerà ni la mare que la va parir: Soraya. Tot l’equip d’informatius posat a dit per l’anterior vicepresidenta del PP està sent substituït. Fa uns dies va ser acomiadat l’editor i presentador del cap de setmana Pedro Carreño i ara li toca al del matinal Los desayunos de TVE. El periodista Sergio Martín ja no presentarà més al setembre el programa polític que obre la cadena. Martín va fer mèrits al Canal 24 h per ser ascendit amb una entrevista llepa a Soraya que va incloure perles com “Podemos hablar de lo que usted quiera”,  “No insisto sobre el asunto” o “Es una de las críticas que he leído”, com dient “yo no lo pienso, su excelencia”.

sergiosoraya950 1651644821 732247 2048x1024

TVE

Per entendre de quin peu calçava i com obeïa la veu del seu amo, o mestressa, cal repassar l’entrevista al líder de Podemos. Sergio Martín li va dir a Pablo Iglesias “Estará de enhorabuena, esta semana han liberado a dos etarras”. La vergonya aliena per la parcialitat i el biaix del personatge van fer que aconseguís l’ascens definitiu.

La prova de foc la va tenir amb l’entrevista, una de les poques que va concedir durant els anys de president, a Mariano Rajoy. No li va treure ni la Caixa B del PP ni les enquestes que l’ensorraven. Li plantejava preguntes amb resposta inclosa dins la pregunta “¿Sigue pensando el presidente del PP que la corrupción ya está amortizada?”. Quan dies després Rajoy es va trobar amb Martín li va donar la frase de l’any: “La clave es no dimitir” i així va ser. A Rajoy el va fer fora el Congrés amb una moció i a Martín el fa fora Rosa Maria Mateo per tendenciós i llepa del poder. Com un fan boig, Martín al plató de Los desayunos va tenir l’autògraf de Mariano.

Mariano Rajoy desayunos TVE 2007109288 9243772 660x371

rajoy signa a camera TVE

TVE

El substitut de Sergio Martín a Los desayunos de TVE serà, segons El País, un  dels purgats per Soraya de TVE: el gallec Xabier Fortes, premiat amb el premi Ondas ex aequo amb Josep Cuní, un altre purgat però del Grup Godó. Fortes feia el programa La noche en 24 horas però quan el PP va guanyar el va fer fora i va posar-hi Sergio Martín. Justícia poètica. A Fortes el van exiliar al Centre Territorial de Galícia, des d’on va denunciar manipulació a TVE. 

xabier fortes GTRES

GTRES

Una frase de Fortes hauria d’estar inscrita a la porta d’entrada de TVE: “Periodismo es contarlo todo”.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »