TVE deixa caure Javier Cárdenas

Rate this post

Javier Cárdenas no té qui el defensi. Porta mesos rebent crítiques ferotges, l’última després que un químic sostingués al seu programa que els mortals huracans Irma i Jose tenien origen humà. L’associació de periodistes científics va recomanar programar Hora punta a l’hora bruixa. Literalment. De matinada per competir amb les tarotistes. I el defensor de l’espectador de TVE va adreçar la protesta a la cap d’entreteniment, Toñi Prieto. La mateixa que va fitxar Carlos Herrera i l’acaba d’enviar als dissabtes a competir amb el Deluxe, La Sexta Noche i el FAQ’s de TV3. Ella era una de les valedores de Cárdenas però sembla que la paciència se li ha acabat. Primer li ha prohibit contestar als seus crítics . I ara ha hagut de demanar perdó per la pseudociència d’Hora punta i avisa el presentador català: així no. TVE deixa Cárdenas als peus dels cavalls. 

defesnro TVE

El text de la jefa de Cárdenas diu “Lamentamos que tal planteamiento ofendiera (…) ya que no ha habido intención de dar el más mínimo valor científico.” Zasca! “Les pedimos disculpas, y si se vuelve a tocar este contenido u otros similares nos gustaría contar con la opinión de expertos en ciencias para debatirlo con mayor rigor” Zasca, zasca!. Cárdenas segueix amb unes dades d’audiència correctes. Ahir un 9,7% a Espanya (7,3% a Catalunya). Per sota de El hormiguero i El intermedio però superant Cuatro i Tele 5 (First Dates i una prèvia de LQSA). La renovació del programa pel gener segueix pendent de signar-se. 

cardenas i gisela @ javiercardenas

@_javiercardenas

La mateixa cap d’entreteniment ha dit del seu subordinat: “Es una persona con mucha personalidad que siempre crea polémica. Va en su ADN.” El cert és que Cárdenas trepitja molts ulls de poll. Alguns mitjans se la tenen jurada. L’últim ha estat Pedro J. Ramírez que el fa responsable de la caiguda d’audiència d’ OT. Recorda que Hora punta li va deixar al show dels triunfitos un fluix 9% que van haver de remuntar fins al 24%. La dada curiosa és que Hora punta va ser produït a l’inici per la mateixa productora d’OT, fins que les baralles entre Cárdenas i Gestmusic van acabar amb el presentador català produint tot sol. Serà aquesta la venjança de Cárdenas?

Powered by WPeMatico

Translate »