TV3 veta la mascareta al plató

El físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Àlex Arenas, ha explicat aquest dissabte que la petició que va fer al programa Preguntes Freqüents de TV3 de portar mascareta al plató “va aixecar algunes alarmes” i ha lamentat que finalment, des del programa de la cadena pública “convidaran a algú altre”.

“Dijous em van convidar al FAQS. Vaig acceptar, i informar que voldria fer servir la meva mascareta a plató per raons òbvies: variant UK i IA14. Això va aixecar algunes alarmes, la invitació ‘queda a l’aire’. Ahir em diuen que han canviat el guió i convidaran a algú altre” ha explicat el catedràtic en una piulada.

65928-11.jpg

El també matemàtic ha informat en una segona piulada que hagués abordat temes relacionats amb la pandèmia de coronavirus i les mesures per combatre la seva proliferació. “Només volia parlar de: la situació epidemiològica; les escoles i la variant B117; el procés electoral i les propostes dels partits; el futur de la campanya de vacunació; els tests massius; la necessitat d’una agència de vigilància epidemiològica; res ximpleries… ja ho faré…” ha escrit.

48424-12.jpg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *