TV3 reincideix

TV3 no podrà seguir utilitzant en els seus programes d’informació termes com “exili” o “presos polítics” després que la Junta Electoral hagi estimat una denúncia de Ciutadans contra “les pràctiques il·legals” dels mitjans de comunicació públics a Catalunya. C’s considera que aquestes expressions “lluny de respondre a la realitat sobre la democràcia espanyola, són falsedats al servei de la propaganda separatista”.

La formació taronja recorda en un comunicat que durant el període electoral “regeix un principi estricte de neutralitat de les institucions i dels mitjans de comunicació públics”, i lamenta que” només en campanya, i per obligació, la televisió pública de tots els catalans sigui capaç de deixar de repetir mantres separatistes”.

Ciutadans destaca la importància que la Junta Electoral conclogui en la seva resolució que TV3 no pot dur a terme “pràctiques informatives que s’apartin de la legalitat vigent en perjudici de la neutralitat informativa”.

Finalment, la JEC dóna la raó a Ciutadans en destacar que expressions com les esmentades són “clarament identificables amb el missatge electoral de determinats partits polítics” que concorren a les eleccions, concretament els partits separatistes i, lamentablement, també Podem.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: