TV3 nega que aquesta samarreta de Rosel sigui independentista

Rate this post

Estava cantat. La samarreta de Puigdemont que la directora del Preguntes freqüents va vestir l’últim programa ha aixecat polèmica.  Com va avançar En Blau, era una penyora que l’audiència no percebria tan neutra com l’interrogant de la primera setmana del nou FAQ’s de Laura Rosel:

laura rosel primer faqs tv3

TV3

Després de la polseguera aixecada, a diversos mitjans i a les xarxes socials, TV3 precisa la seva versió a En Blau. La cadena nega que la samarreta fos independentista. Sosté que cap dels presentadors, referint-se a Ricard Ustrell i a Laura Rosel, no porta samarretes independentistes. Consideren que la penyora del conductor del debat polític estrella de TV3 és un “recurs gràfic”. Com si la imatge de la màscara de Puigdemont es projectés al videowall del plató. TV3 expressa que la samarreta “no significa cap posicionament”. En Blau mai va deduir que Rosel fos independentista, ho ignorem. El que considerem és que la samarreta és independentista, a dos dies que l’independentisme es manifesti a les portes del Parlament amb màscares de Puigdemont. És una interpretació. TV3 recorda que el presentador del Preguntes freqüents porta una samarreta del tema de cada setmana, allò de què parlaran i opinaran els convidats  amb total llibertat a favor i en contra.

david fernandez tv3

TV3

En el mateix debat un dels convidats va ser David Fernàndez, de la CUP. La seva samarreta també era un recurs gràfic, habitual en els cupaires, que aposta pel missatge permanentment en pantalla penetrant en l’inconscient de l’espectador. Pot estar parlant de corrupció, com era el cas, però l’audiència percep tota l’estona el missatge contra l’existència de presos polítics. Fa anys que la CUP utilitza aquesta eina ideològica. Però David Fernàndez era un convidat i representa només les seves idees. 

quico puigdemont salles tv3

TV3

El gag del col·laborador Quico Sallés disfressat de Puigdemont sortint del maleter d’un cotxe va ser un altre dels moments destacats del programa, menys tens que la discussió entre Pilar Rahola i un exdiputat del PP. Una quicada, segons Rosel. El programa va tenir grans moments televisius que el van fer líder amb un 22,1% mentre la competència a Catalunya feia menys de la meitat: Deluxe 10,6%, Informe Semanal sobre Felip VI 9,6% i La Sexta Noche amb Monegal 6,3%. Mig milió de catalans van seguir el debat de Rosel i alguns s’han apuntat a criticar-lo sense haver-lo vist. Només per la samarreta de Puigdemont. Dissabte que ve Rosel potser es posa una camisa blanca.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »