TV3 mostra què criden a Arrimadas a Andalusia: “Dales caña a esos catalanes”

Rate this post

Ha nascut A por ellos 2.0. Els crits d’unionistes desfermats encoratjant policies nacionals que venien a Catalunya a repartir cops de porra l’1-O ara són espontanis que quan veuen Inés Arrimadas fent campanya per Sevilla li bramen “Dales caña a esos catalanes“. Contra els qui acusen TV3 d’adoctrinar, el Telenotícies vespre de dimarts va subtitular tota l’escena. Arrimadas corregeix el sevillà que l’anima a “donar caña” i el matisa “A los independentistas”. El compatriota d’Inés Arrimadas ho entoma “A esos, a esos”. Bon matís, la líder de Ciutadans no donaria a l’abast dando caña a 7,5 milions de persones i es conforma a fer-ho als dos milions que voten independència. Té feina.

arrimadas andalusia efe

EFE

El compte enrere no és per fotre canya sinó per les eleccions que Ciutadans vol que serveixin per substituir Susana Díaz, no per Arrimadas, nascuda a Jerez de la Frontera però que sembla tenir altres perspectives. El seu marit ha trobat feina a Madrid. Albert Rivera fa olor de socarrim. TV3 va tenir el detall d’afirmar que Arrimadas no es va voler fer la foto al costat de l‘autobús indigne amb Oriol Junqueras rient que Cs passeja per Andalusia. Junqueras riu poc sense veure els seus fills. Arrimadas riu molt i empatitza menys perquè no és mare. TV3 no va dir res de l’accent andalús que li surt a la no-candidata andalusa. 

ines arrrimadas eleccions 2 d efe

EFE

Un amable tuitaire va difondre aquets fragment del TN i els comentaris encara es queden curts: 

Els catalans estan sent més citats en campanya que els andalusos, entre els acudits de catalans garrepes de Rivera i els espontanis que aclamen Arrimadas. Si fos al revés, si Rufián fes acudits d’andalusos dropos i Torra rebés crits en campanya de “Fot-los candela a aquests andalusos”, el 155 seria un tablao flamenco comparat amb el que cauria sobre l’independentisme.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »