TV3 es corona amb la cobertura informativa sobre l’empresonament

Rate this post

Fa temps que s’evidencia que televisió que parla del procés, televisió que es converteix en líder d’audiència. La cobertura informativa regna, i encara més en dies tan transcendentals com aquest dijous. L’última hora sobre l’empresonament de Junqueras i els consellers va col·locar TV3, de nou, al capdavant de tots els rànquings. I és que la cadena està assolint els millors registres dels últims 10 anys.

Durant tot el matí la tònica va seguir com els darrers dies, amb Els matins liderant amb un 16,9% de share gràcies a seguir en directe l’última hora, arribant a l’Audiència Nacional els sis consellers. Ara bé, no va superar de molt Espejo público (16,5%) que s’ha convertit en el seu contrincant principal en superar el d’Ana Rosa Quintanaque dia rere dia embolica la troca amb el procés-, quedant-se amb un baix 10,7%. Un quart participant es va sumar a aquesta lluita, optant La Sexta per emetre un previ d’Al rojo vivo que va apropar-se captivant un 14,3% de l’audiència.

A les 12:30h va començar el programa en si, fent un espectacular 22,2% de share que els fa tocar el cel. I ja a l’hora de dinar era el TN migdia el líder absolut de la franja amb un 24%. 

I un cop feta la digestió? TV3 va mantenir l’aposta per la informació política amb Tarda oberta, que veu com els números van millorant dia rere dia. Un 21,5% que corona Ruth Jiménez i Vador Lladó gràcies a la taula d’actualitat sobre l’empresonament del govern i les connexions en directe. Telecinco segueix entossudit amb oferir les novetats de la premsa del cor a un Sálvame (9,9%) que fa temps que no triomfa. Más vale tarde, per la seva banda, va informar sobre el procediment que seguirien els consellers abans d’entrar a presó, arribant a un 13,7%. 

I a les 19h arribava la bomba. TV3 tornava a fer un cop sobre la taula amb un canvi de programació. Està passant, Estàs igual, Marcians i Polònia desapareixien de la graella per deixar espai a un especial informatiu que va captivar el 29,9% dels teleespectadors. I d’aquí, a un TN vespre que va arribar a un escandalós 34,2% de share. Amb el Més 3/24 (25,4%) de després van aconseguir tenir els programes més vistos del dia.

La resta de cadenes van seguir amb les seves apostes habituals. L’Hora punta de Cárdenas es va quedar amb un baix 5,7%, per sota d’un Gran Hermano (6,6%) que ni amb una monumental discussió entre Jorge Javier Vázquez i Carlos Lozano arriba a fer un set. Qui sembla haver encertat en mantenir la graella ha estat Antena 3. Pablo Motos va triomfar amb una entrevista a Jordi Évole marcada per l’empresonament. El periodista va fer que es quedessin amb el 12,8%, millorant fins i tot la comentada -i criticada- participació d’Elsa Pataky.

Amb tot, es demostra un dia més que parlar de l’actualitat del país és una aposta segura per captivar l’audiència.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »