Tsunami Democràtic anuncia que l’acció del Clàssic es podrà veure en directe per televisió

Tsunami Democràtic ha confirmat aquest dissabte a la nit que l'acció que han preparat pel proper dimecres 18 de desembre es podrà veure en directe per televisió. D'aquesta manera, la plataforma que canalitza la resposta civil a la sentència té la convicció que l'acció es produirà quan es disputi el Clàssic i ha reiterat que el seu objectiu és que el missatge "Spain, sit and talk" sigui ben visible. 

En una entrevista feta al programa Preguntes Freqüents de TV3, Tsunami Democràtic ha explicat que la seva intenció no és ni que l'àrbitre o el Barça o el Reial Madrid no pugui arribar al camp ni que se suspengui el partit. "Si Tsunami mai ha dit que volgués que se suspengui el partit, seria molt estrany fer aquesta acció”, ha puntualitzat.

Tsunami Democràtic ha avançat també han traslladat al Barça la intenció que l'acció tingui repercussió internacional i que -per ara- no hi ha hagut resposta positiva. Tot i així, la plataforma anònima ha deixat la porta oberta a que el Barça ho assumeixi i considera que seria una "conseqüència negativa" que el "club esportiu més gran de Catalunya" restés al marge d'una "problemàtica social com aquesta".

Els promotors de l'acció han apel·lat així als jugadors del Barça a posicionar-se i han recordat en l'entrevista que jugadors com Sergi Roberto van expressar la seva opinió sobre la sentència del judici al procés. "Segur que molts d’ells tenen un posicionament sobre el tema i potser el volen fer públic”, han apuntat.

Tsunami Democràtic és del parer que el món de l'esport no pot quedar-se al marge de problemàtiques socials. "Directius i jugadors han d'entendre que aquestes qüestions afecten directament els socis que són propietaris dels clubs”, ha dit.

Hi haurà ampliació

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: