Tristíssim final: així ha acabat la recerca de la gossa de Macarena Gómez

Macarena Gómez, desolada: el crit d’auxili de l’actriu de La que se avecina”. Així us vam explicar fa només tres dies que l’artista andalusa demanava ajuda per trobar la seva gossa, desapareguda a l’Alt Empordà. L’animal es va escapar de la casa d’estiueig de la família el cap de setmana passat i des d’aleshores ningú no es sabia res. El mateix dia de la desaparició, Gómez va iniciar a Instagram una campanya de col·laboració per recuperar la Costra, la seva mascota. Però els esforços de l’actriu han estat en va i la història ha acabat de la pitjor manera possible.

 

També a Instagram, la Macarena Gómez ha fet públic pels seus seguidors que han trobat morta la seva gossa. Un cotxe es va endur la seva vida pel davant: “Siento comunicar que Costra fue atropellada”. L’actriu dona la notícia més trista als seus fans i els agraeix l’ajuda dels darrers dies: “Gracias a todos por vuestro apoyo y colaboración”.

Macarena Gómez és una gran amant dels animals. L’actriu acomiada la seva amiga peluda i l’homenatja amb una foto de totes dues jugant en un camp: “Quiero recordarla así”.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: