Trinxen Rafael Hernando per amenaçar els que taquin la imatge de la monarquia

Rate this post

La sentència de cinc anys de presó a Iñaki Urdangarín sembla haver fet més mal a les files del PP que a la pròpia Família Reial. Mentre el rei Felip i la reina Letícia apareixien en sengles actes amb un rictus radiant a la cara, amb les pertinents cares d’orgull i satisfacció, al Partit Popular s’han posat la capa de Sancho Panzas defensant el seu Quijote: “A la monarquía, ni tocarla”, és el que es desprén de les paraules d’alguns membres destacats dels populars.

reis i urdangarin GTRES

GTRES

Amb la possibilitat real que el Duc Em-Palma-do hagi de dur un vestit a ratlles negres i blanques per una pila d’acusacions, el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando s’ha transformat en un membre de Los Vengadores i ha agafat el martell i la capa per fer de Rafael Hernan-Thor. El popular ha preferit fer una advertència a qualsevol que “gosi” criticar o aprofitar la condemna per menysprear la imatge dels Borbons. I li ha quedat un discurs de perdonavides i xulo piscines de pa sucat amb oli: “Que nadie intente manchar la imagen de la monarquía”.

Rafael Hernando PP Sergi Alcazar 03

Sergi Alcázar

Segons ell, la decisió del Tribunal Suprem “no afecta al prestigio de la monarquía española que ha realizado un proceso de transición ejemplar con la sucesión en la corona”. La seva advertència a navegants ha vingut acompanyada d’una reverència cortesana en forma d’elogi: “Tenemos un gran rey. La imagen de la monarquía ha mejorado en el último tiempo bastante”. Potser els darrers mesos Hernando ha estat abduït per uns marcians i no ha vist ni el Letiziagate, ni els discursos de Nadal de Felipni la imatge d’odi que es projecten mútuament la reina Letícia amb les seves cunyades.

hernando efe

Efe

Això sí, Hernando ha reconegut el seu respecte a les decisions de la justícia, defensant que la justícia és igual per tothom. Només faltaria. Però això no li ha valgut per estalviar-se moltíssims comentaris lapidant-lo per posar-se en plan fatxenda i perdonavides als que critiquin la Família Reial perquè un dels seus membres destacats tingui la mà molt llarga:

Si Felip està pensant en canviar els seus guardaespatlles, ja té un ferm candidat a ocupar el lloc.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »