Trinxen la filla del ministre d’esports de Tabàrnia per denunciar pintades a casa

Rate this post

Susana Guasch és periodista de la cadena COPE i La Sexta. Fa unes setmanes va estar en el focus de la polèmica al criticar que Pep Guardiola només parlava de llaços grocs per mitjans com TV3

guardiola guasch2

Atresmedia

Però Susana Guasch, abans que periodista, és filla de Tomás Guasch, també periodista i una de les veus habituals de la cadena COPE i tertulià habitual en algunes televisions. Ara, però, Guasch pare també és el ministre d’esports de Tabàrnia, i fa poc el vam veure fent la seva performance particular al costat d’Albert Boadella a Waterloo, com si fossin les Mary Poppins de l’anti independentisme baixant volant amb uns paraigües rojigualdos.

tomas guasch i boadella

Efe

Però si la troupe de Tabàrnia va anar al davant de la casa de Carles Puigdemont a Waterloo, ara, on han anat, suposadament, uns indepes, ha estat a la casa del ministre d’Esports d’aquest grup, i no a felicitar-lo, sinó a fer-li pintades. La seva filla Susana ho ha denunciat amb un tuit, amb unes fotografies d’unes pintades a la porta:

Pallasso de Tabàrnia i una estelada a la porta d’accés. Los tolerantes, pacíficos y democráticos, escriu la reportera. Un missatge que ha fet bullir les xarxes, entre els partidaris de la pintada i els que li donen suport als Guasch. Un fil on les clatellades anaven que volaven, alguns, fins i tot, qüestionant-se si les pintades les haurien fet ells mateixos o no:

Avís a navegants: atents a l’editorial d’avui de Josep Pedrerol a Jugones a La Sexta. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »