Trias diu que obrirà una investigació per aclarir la presumpta vinculació de la família amb el cas ‘Paradise Papers’

Rate this post

L’ex-batlle de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat, en compareixença de premsa a l’Ajuntament de Barcelona, que mai ha tingut diners ni comptes a l’estrager. També ha dit que mai ha tingut coneixement ni ha participat en presumptes operacions financers vinculades a la seva família, en relació a la informació feta pública per La Sexta i El Confidencial que relacionava la família de l’ex-batlle amb una presumpta empresa pantalla que ocultava diners a Suïssa.

Així doncs, Trias ha anunciat que, amb els seus germans, han pres la decisió d’obrir una investigació per esclarair qualsevol informació relacionada amb el cas ‘Paradise Papers’. En aquest sentit, Trias  ha dit que un advocat es posaria en contacte amb els periodistes de La Sexta per rebre la informació de què disposen i poder-ne verificar la veracitat. També ha assenyalat que anirien a Suïssa per a intentar esclarir aquest tema.

Trias has recordat que no és la primera vegada que es posa en dubte la seva honarabilitat i honestedat amb informacions sobre suposats comptes a l’estranger, que ha assegurat que, pel que fa a ell, són ‘absolutament falses’. No obstant això, l’ex-batlle ha dit que els seus pares són morts i que té dotze germans i que no pot parlar per a tots ells. De totes maneres, ha dit que no creu que sigui cert que la família hagi tingut diners a l’estranger.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »