Tres taxistes detinguts a Madrid per agressions i coaccions a VTC

Rate this post

La Policia Nacional ha detingut tres taxistes al llarg d’aquesta setmana a Madrid i està realitzant investigacions de més de 60 denúncies per agressions físiques, danys a vehicles i coaccions a vehicles de transport amb conductor (VTC) i desordres públics.

Fonts policials han explicat que, en els últims dies, s’ha detingut tres taxistes, un d’ells per delicte contra la seguretat viària i dos més per danys a vehicles VTC. L’últim arrest es va produir dimarts a la nit.

Per la seva part, la Delegació del Govern de Madrid ha detallat que es va traslladar en una reunió aquest dimarts als representants d’Unauto, patronal que agrupa a Uber, Cabify i altres empreses de VTC, que s’estaven investigant més de 60 denúncies per agressions, o danys a vehicles.

En l’esmentada trobada es van explicar les mesures que s’han adoptat durant aquests dies i els membres d’Unauto van comunicar les seves preocupacions i demandes en aquesta matèria. Des de la institució han traslladat “tranquil·litat” davant del succeït.

Mentrestant, els taxistes en vaga de Madrid, acampats al Passeig de la Castellana des de dilluns, estan expectants que se celebri la tarda d’aquest dimecres la Conferència Nacional de Transports que reuneix les comunitats autònomes amb Foment per abordar la situació de les llicències a empreses de VTC.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »