Tres exblaugrana tornen al Camp Nou

Rate this post

Retorn al Camp Nou. Aquest diumenge, el Betis s’enfronta al Barça a les 16:15 hores i hi ha tres futbolistes bètics que tenen un passat blaugrana. Es tracta de Marc Bartra, Cristian Tello i Tonny Sanabria. Tots tres han vestit l’elàstica blaugrana durant més o menys temps, però ara tornen com a rivals. 

Dels tres, Marc Bartra és el jugador amb més partits al Barça acumulats. Va superar el centenar de matxs disputats (103) i va marcar sis gols en set temporades. Al final, se’n va anar al Borussia Dortmund per falta de minuts i va tornar a la Lliga espanyola el gener d’aquest any.

Cristian Tello suma 86 partits amb el Barça i era un dels revulsius més utilitzats en l’època de Pep Guardiola. L’extrem va marcar 20 gols en les seves tres temporades al club català. Després, Tello va fitxar pel Porto, Fiorentina i la campanya 2017/18 es va sumar al Betis.

Per últim, Tonny Sanabria va ser el que va tenir l’etapa més curta al Barça dels tres. Només 10 matxs disputats i al filial blaugrana. Saussolo, Roma, Gijón i al 2016 va fitxar pel Betis.

  

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »