Tres detinguts per vendre drogues sintètiques a menors i joves a Nou Barris

Rate this post

Un operatiu dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana va permetre la detenció de tres traficants i el desmantellament d’un punt de venda de Nou Barris, des d’on es distribuïen drogues sintètiques a menors i joves. Els detinguts són dos homes, de 30 anys i de nacionalitat colombiana, i una dona, de 20 anys i de nacionalitat italiana. Els tres detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de presentar-se davant l’autoritat judicial.

Els agents van detectar que des d’un pis del districte es venien drogues a joves i menors d’edat i van comprovar que els detinguts facilitaven i fiaven la compra de les substàncies estupefaents per tal de tenir-los com a clients fixes. En el registre del pis, hi van trobar diferents substàncies com cocaïna, metamfetamina, pastilles MDMA, bolets al·lucinògens i LSD així com estris relacionats amb la manipulació i posterior venda d’aquestes substàncies.

La investigació va començar quan la policia va tenir constància que en un domicili de Nou Barris podria ser un centre de venda de drogues sintètiques després de la detenció, el passat 12 de juliol, d’un jove per tinença de drogues. A partir d’aquesta detenció, es va formar un equip conjunt de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana que va permetre identificar els presumptes subministradors i certificar que el domicili estava habilitat per a la venda de drogues.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »